Strong
ukkeli
Strong-Finland Oy

Strong-Finland Oy on nykyaikaiseen pölynhallintaan sekä kosteustekniikkaan erikoistunut laitevalmistuttaja ja maahantuoja, jolla on jo syntyessään vuosien kokemus alalta. Tavoitteenamme on tarjota rakentamisen ja saneerausalan ammattilaisille sekä vahinkoliikkeille tämän päivän vaatimuksia vastaavat koneet, laitteet ja suojaimet, sekä tarvittaessa opastaa niiden käytössä.

Strong-Finland Oy:n toiminta perustuu pääosin koneiden ja laitteiden valmistuttamiseen sekä suoraan tehdas maahantuontiin eri tuotemerkkien ja –konseptien osalta. Strong on erikoistunut nimensä mukaisesti erittäin vahvasti pölynhallintatuotteiden ja –laitteiden, kuivainlaitteiden sekä tulevaisuudessa myös desinfiointi- ja lämmityslaitteiden myyntiin ja jakeluun. Ensisijaisesti pyrimme löytämään asiakkaille markkinoiden laadukkaimmat sekä käyttökuluiltaan edulliset tuote ja laiteratkaisut alan kehityksen mukaan. Palvelun laadun osalta pyrimme myös erittäin läheiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa tuotetoimituksien lisäksi myös laitekoulutusten osalta.

Strong-Finland Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Porissa ja Oulussa, joiden kautta palvelumme kattaa koko Suomen kentän.

Kun yrityksenne hankintasuunnitelmassa on tuotekategoriaamme kuuluvia tuotteita tai laitteistoja, suosittelemme ottamaan yritykseemme yhteyttä mahdollisen tuote-esittelyn järjestämiseksi. Pystymme ratkaisemaan laadukkaat ja käyttökustannuksiltaan edulliset laitehankintanne tilanteen mukaan nopeasti. Myyntimme liikkuu kentällä koko ajan, joten toimimme aikataulujenne tarpeiden mukaan. Strong ratkaisuilla työmaiden laatu ja siisteys kasvavat sekä työn suorittaminen nopeutuu, mahdollistaen näin myös välittömien säästöjen syntymisen.