Strong

Homevision Lite / Pro

HomeVision ohjainlaitteita käytetään kontrolloidun ryömintätilakuivauksen varmistamiseksi. Ryömintätilakuivauksen ohjaus-, asetus- ja valvontatiedot välittyvät kuivainlaitteeseen kytketyn hygrostaattiyksikön kautta sisätilaan asennetulle langattomalle näyttöohjainyksikölle. Ohjainlaite näyttää reaaliajassa sen hetkiset lämpötila- ja kosteustiedot jotka hygrostaattiyksikkö välittää ryömintätilasta. Ohjainlaite kertoo myös tiedot kuivaimen toimintatilasta ja sallii käyttäjän tehdä mahdollisia käyttöasetusten muutoksia tarpeen mukaan. Ryömintätilan kosteusarvot ja lämpötilat tallentuvat ohjainlaitteen muistiin, josta tiedot voidaan ladata USB-kaapelilla tietokoneelle mahdollistaen arvojen ja tilan kosteustilanteen pitkäaikaisen seurannan.
Sisäänrakennetun hälytysjärjestelmän ansiosta ilmoittaa laite käyttäjälle mahdollisesta akuutista käyttöhäiriöstä, ja laitteisto myös automaattisesti muistuttaa mahdollisista huoltotarpeista, vain jotta laitteen varma toiminta voidaan varmistaa ja rakennuksen vaurioituminen välttää.


HomeVision laitteistoa on saatavissa kahtena eri versiona, Lite ja Pro. Pro-versio sisältää kaikki Lite-version perustoiminnot, mahdollisuuden ohjata laitetta kullekin asennukselle soveltuvan homeindeksin avulla sekä olosuhteiden mukaan voidaan vähentää energiankulutusta. Pro-version käyttäjä voi myös erikseen ohjata puhallinyksikön ilmavirtausta ja lisäksi seurata graafisena esityksenä viimeisen kahdentoista (12) kuukauden käyttötuntiaikoja sekä lämpötilan ja kosteuden keski-arvoja.

Homevision ohjainlaite soveltuu käytettäväksi Corroventan CTR 300TT2 ja CTR STD-TT ryömintätilakuivaimien kanssa.


« Takaisin

Homevision Lite / Pro
Corroventa