Strong

STR-600 levykuivain

 

Strong STR-600 ilmankiertolevykuivain

STR-600 on levykuivaintekniikan markkinajohtaja huipputehokkaalla ja energiatehokkaalla toimintaperiaatteellaan. Laitteeseen on kätketty merkittäviä innovaatioita, jotka tuovat sekä ilmankierto- että lämmitystekniikan kokonaan uudelle tasolle ja monipuolistavat laitteen käyttöä.

 

Käyttötarkoitus

Ilmankiertolevykuivaimet on tunnetusti alunperin tarkoitettu ensisijaisesti paikallisten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen kuivaamiseen betoni- ja kivirakenteissa. Nykyään kuitenkin suurin ostajakunta on rakennuskonevuokraamot ja rakennusliikkeet, sillä uusien toimintamallien ansiosta uudisrakentamisessa voidaan nopeuttaa rakennusprosessien kosteudenhallintaa merkittävästi. Nopea kuivaustapa perustuu laitteen asettamiseen kastuneen rakenteen päälle, jolloin tehokas ilmavirtaus ja lämmön kohdistaminen kuivattavalla pinnalla aloittavat energiatehokkaan kuivausprosessin. Kuivaintyyppiä käytetään tyypillisesti märkätilojen kosteusvaurioiden kuivauksessa, suurehkojenkin kriittisten vesivahinkojen nopeaan kuivaukseen useammalla laitteella, rakennusaikaiseen kosteudenhallintaan sekä VOC-yhdisteiden hallittuun poistoon...

Toiminta

STR-600 levykuivain maksimoi tehokkaan ja suoraviivaisen kosteutta keräävän ilmavirtauksen rakennepinnalla. STR-600 laitteen uuden innovatiivisen runkorakenteen ansiosta lämpövastukset tuottavat samanaikaisesti kaksitehoisen lämpövaikutuksen rakenteen lämmittämiseksi. Ilman lämmittämisen jälkeen prosessi-ilma vapautuu laitteen alle tasaisesti kauttaaltaan laitteen reunaosista, ja kulkeutuu kohti pohjassa olevaa imupuhallinta. Laitteen alla oleva kevyt alipaine aiheuttaa erittäin tehokkaan kuivaavan ilmavirtauksen rakennepinnalla. Aiempien sukupolvien laitteiden ongelmat epätasaisen ilmankierron osalta on ratkottu STR-600 laitteessa nimenomaan pohjarakenteen uudenlaisen ilmanjakolevyn avulla. Alipaineinen jatkuva ilmanvirtaustoiminto on tehokas niin kuivausprosesseissa kuin myös VOC-yhdisteiden hallitussa poistamisessa. VOC-yhdisteet tulisi saada poistettua niin rakenteesta kuin tilasta tehokkaasti ja hallitusti, joten laitteen alla tapahtuva alipainetuuletus yhdessä laitteen letkuyhteen kanssa mahdollistavat niin kosteuden kuin  VOC-yhdisteiden poiston tehokkaasti.

Suunnittelu

STR-600 kuivaimen tuotekehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota suoraviivaiseen ja samalla tehokkaasti kosteutta sitovaan ilmankiertoon. Pohjarakenteen uusien innovaatioiden ansiosta kostean ilman poistoa ei tarvitse rajoittaa ja ilman kierto kattaa erittäin tasaisesti koko laitteen pohja-alan sitoen vapautuvaa kosteutta nopeasti rakennepinnalta. Laite on suunniteltu runkorakenteeltaan siten, että se pysyy pystyssä itsenäisesti kyljelleen asetettuna kuivauksien purkamisen ja varastoinnin helpottamiseksi.

Helppo, monipuolinen ja kevyt

• Virtapistoke kuivaimien ketjutukseen, esim. 5 laitetta per 16A sulake ilman jatkojohtoja
• Automaattinen lämmityksen ja jäähdytyksen jaksotus
• Automaattisen jaksotuksen ohitus massiivirakennekuivaukseen
• Erittäin kevyt kantaa ja liikutella, vain 12 kg
• Laiterunkoon upotetut kierteet asennustukien kiinnittämiseksi kattokuivauksissa
• Laite pysyy kyljellään pystyssä ilman tukea erinomaisen runkosuunnittelun ansiota
• Helposti tarvittaessa vaihdettavat reunatiiviisteet
• Neljä laitekahvaa helpottaen kantamista ja laitteen nostoa
• Mahdollisuus kytkeä halkaisijaltaan 50mm kostean ilman letku
• Helposti vaihdettava vesipestävä suodatin laitteen etupaneelissa

Lataa esite!

 

Strong STR-600 -  tekniset tiedot:

Koko

pxlxk

1180x700x170

 

STR-esite_2019   

Paino

kg

12kg

    

Raunatiiviste

mm

40mm

 

Liitäntäteho

W

600

 

Vuorokausikulutus

kW

n. 11

 

Automaattijaksotus

 

Kyllä

 

Jaksotuksen ohitus

 

Kyllä

 

Lisävirtapistoke

 

Kyllä

 

Laitesuodatin

mm

535x78

 

Kostean ilman poisto

 mm

50

 

Äänitaso

dB

n. 44

 

Ota yhteyttä!


« Takaisin

STR-600 levykuivain
STR-600 levykuivain
STR-600 levykuivain
STR-600 levykuivain
STR-600 levykuivain
STR-600 levykuivain