Strong
28.1.2015

Koulutuksiemme avulla tehostusta työmaatoimintaan

Strong-Finland Oy on tunnetusti muutakin kuin laitteistojen kehittäjä, maahantuoja ja jakelija. Olemme myös apunanne koulutuksellisesti kun apua tarvitsette!!!

Monesti pölyntorjunnan sekä kuivaustekniikan laitteistoista ja toimintamalleista saataisiin kentällä enemmän irti jos tietotaitoa hieman kartutettaisiin. Pölyntorjunnassa on monta "niksiä" jolla työmenetelmistä ja olosuhteista saadaan parempia hieman toimintatapojakin muuttamalla, ja oikeanlaisia laitteita hyödyntämällä.

Kuivaustekniikassa käsitys esimerkiksi ilmankuivauksesta on monesti eri kuin mitä jokin laitetekniikka pystyy ominaisuuksiltaan todellisuudessa suorittamaan, puhutaanko siis kosteuden poistamisesta rakenteista vai puhtaasti ilmankosteuden hallinnasta?

Koulutamme runsaasti yrityksiä osaamaan asiansa, jolloin myös hankinnat saadaan kustannustehokkaammiksi, eikä ns. virhehankintoja tule tehtyä. Omat 20 henkilön koulutustilamme sijaitsevat Vantaan toimipisteessämme, mutta jalkaudumme kouluttamaan myös kentälle tarpeidenne mukaan, olittepa yritys, kunta tai kaupunki, sairaanhoitopiiri, teollisuudenlaitos tai jokin muu yhteisö, jolle pölyntorjunnan ja kosteudenhallinnan tietotaito on hyödyksi.

Helpoiten koulutusmahdollisuuksista saatte lisätietoja ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Koulutusterveisin

Team Strong


« Takaisin