Strong
22.12.2014

Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2015!

Kiitämme koko Team Strongin puolesta hienosta, ja ennen kaikkea tapahtuma rikkaasta, vuodesta 2014 Teitä kaikkia yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme. Ilman Teitä ei olisi meitä, ja siksi haluamme jatkaa samalla luotettavalla ja työtä pelkäämättömällä tiellä palvellaksemme Teitä vielä entistäkin tehokkaammin vuonna 2015!

Vuoteen mahtui paljon. Erittäin paljon hyvää, joitakin haasteitakin sekä suuri satsaus Finnbuild 2014 tapahtumaan. Vuoden aikana panostimme runsaasti tuotekehitykseen, ja toimme uusia tuotteita käyttötarpeidenne palvelemiseksi. Tulemme jatkamaan alan laitteiden sekä menetelmien kehitystyötä ja parantamista myös vuonna 2015, ja haluamme kuunnella myös Teitä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita näkemyksistänne alan kehityssuunnista. Vuonna 2015 on lupa odottaa mielenkiintoisia tuoteuutuuksia!

Vielä yksi päivä, ja sitten meidän kaikkien on aika rauhoittua joulun viettoon. Tässä vaiheessa siis haluamme toivottaa Rauhallista Joulua sekä Menestyksekästä Uutta Vuotta Teille kaikille!

Vuodesta 2014 kiittäen

Team Strong
Jari, Tomi, Tommi ja Jarkko 


« Takaisin