Strong
4.6.2013

Strong500 alipaineistaja päivittyi Strong600 alipaineistajaksi!

Strong päivittää pienen alipaineistajan, ja markkinoilla yleisesti tunnettu Strong500 on tästä eteenpäin Strong 600. Tehonlisäystä saavutetaan hieman yli 100 m3/h (todellinen kokonaisilmamäärä suodattimet paikallaan), ja näin ollen suodattimilla varustetun laitteen kokonaisilmamäärä on 583 m3/h. Vertailuna eri tavoin ilmoitettuihin laitemalleihin, maksimi ilmamäärä suodattimilla (1-pistemittaus) on yli 1000 m3/h.

Strong jatkaa tunnetulla tuotelaadullaan, ja laitesuunnittelussa on huomioita pölykuorman aiheuttama vastapaine sekä tehonhäviö, ja laite suunniteltu kestämään pölykuormaa mahdollisimman pitkää.

Uudistuksen myötä asiakkaiden ei tarvitse miettiä mikrosuodattimien muutosta, sillä samankokoiset suodattimet kulkevat sekä aiemmassa Strong 500 laitteessa, että uudessa Strong 600 laitteessa. Uutuutena Strong 600 suodattimet ovat jatkossa alumiinirunkoisia, jotta suodattimien kestokyky kosteissa olosuhteissa esimerkiksi purkutöiden tai varastoinnin aikana saadaan uudelle entistä paremmalle tasolle.

Tutustu Strong 600 alipaineistajaan painamalla TÄSTÄ!!


« Takaisin